Over Mij

Welkom op She Travels

Wie is Zij?

Me and one of my horsesZij is Chantal, een reis-gekke, “bomen knuffelende” yogi!

Ik ben een fervent reiziger die niet te lang op 1 plek kan blijven. Ik hou van reizen, ik moet reizen. Als ik een tijd niet reis word ik onrustig. Er zijn veel hele mooie plekken op de wereld die ik nog wil bezoeken en er zijn een aantal hele mooie plekken die ik al heb mogen zien (en waar ik heel graag naar terug wil!)

Naast reizen hou ik van yoga, mediteren, fotograferen en lezen. En wat is er nu beter dan dit allemaal tegelijk te mogen en kunnen doen; naar een prachtige plek reizen, heerlijk tot rust komen, zowel lichamelijk als mentaal, door yoga en meditatie, een mooi boek lezen of de schoonheid van Moeder Natuur vastleggen terwijl je geniet van het buitenleven.

Ik woon met mijn twee harige en een gevederde vriendjes in Nederland. Sam en Pax zijn allebei geadopteerde katten. Sam kwam bij me wonen toen hij 9 weken oud was nadat hij 3 weken bij de dierenarts in de kliniek gezeten had omdat zijn moeder hem had verlaten. Hij is nu 6 jaar oud. Pax kwam bij ons wonen toen hij 9 maanden was, hij is nu 3 jaar. Ik heb hem uit het asiel waar hij toen het grootste gedeelte van zijn leven zat. Hij was al eens door iemand geadopteerd maar werd weer teruggebracht omdat hij zo’n rommel maakte. Ergens ben ik daar wel blij om, want nu heeft hij er voor gekozen om bij mij te wonen. – Ja, ik geloof dat mijn katten mij hebben uitgekozen in plaats van andersom.

Dan is er nog Cas, een 6 jaar oude zebravink. Cas houd van zingen. Maar hij houdt wat minder van de katten, al “houden” die wel van hem (voornamelijk als ontbijt…)

Sam Pax Cas
 

Ook deel ik twee paarden met mijn familie. Ik hou ontzettend veel van mijn dieren, er zijn gewoon geen woorden voor. Misschien vindt je dit wel erg veel huisdieren, maar als kind had ik er nog meer. Ik ben opgegroeid met dieren en heb respect voor dieren en de natuur met de paplepel ingegoten gekregen. Ik geloof dat me dat zoveel beïnvloed heeft dat ik opgegroeid ben tot een groene hippie en iemand die zich inzet voor dierenrechten.

Op She Travels zul je berichten vinden over mijn reizen rond de wereld, mijn reis door het leven en mijn innerlijke reis. En eigenlijk alles wat me interesseert 😉

Ik hoop je te inspireren om ook onze mooie planeet te gaan rondreizen en zelf te zien wat het allemaal te bieden heeft.

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.