Blog

Oeps

Volgens mij had ik in mijn laatste update gezegd dat ik vaker ging schrijven. Dat ik zelfs een schema op ging zetten om vaker wat online te krijgen. Zoals je kunt zien zijn die goede voornemens van DECEMBER 2015 (oeps) mooi in het water gevallen. Ik heb namelijk gewoon helemaal niks meer gedaan.

En dat terwijl ik de laatste tijd zie dat er meer bezoekers (HALLO!) komen, maar met nul updates komen die natuurlijk helemaal nooit meer terug. Heel handig dus, not!

Wel heb ik ondertussen wat dingen gedaan aan de layout. Die kunnen jullie (voorlopig) nog niet zien, want ik ben er nog mee bezig maar ik heb dus wel iets gedaan, al lijkt het van niet.

Ik vind het echt heel jammer en ergens ook zonde dat ik mijn site zo heb laten versloffen, tijd dus om het echt anders te doen. De nieuwe layout komt er dus aan, en verder ga ik een plugin uit proberen die automatisch op bepaalde tijden wat online zou moeten zetten. Hopelijk werkt dat wat beter.

Poging 2 dus (of was het poging 3 alweer?!). In het laatste geval, drie keer is scheepsrecht toch?

Hoe doen jullie “ervaren” en meer “up to date” bloggers dat? Schrijven jullie elke dag echt iets, of gebruiken jullie ook een plugin die eerder geschreven posts gewoon op een bepaald moment online zet. Tips zijn altijd welkom, ik heb nog veel te leren.

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts