Blog

Zoveel Te Vertellen

En zo weinig tijd om het hier op te schrijven. Ik weet dat ik meer hier moet schrijven dan dat ik nu doe. Maar er is zo veel gebeurd, niet alleen sinds mijn laatste post maar daarvoor ook. Ik had even tijd nodig om het allemaal te laten bezinken en het een plekje te geven. Helaas had ik, toen ik eenmaal zo ver was, heel weinig tijd om een inhaalslag te maken.

Het “offline” leven is hectisch op het moment, maar ik ben aan het proberen om een soort van schema te maken of extra tijd vrij te maken om hier te schrijven. Hopelijk heb ik alles binnenkort weer op de rails.

Het is ook tijd voor een layout verandering, ik weet nog niet precies wat ik wil, maar iets moet er gebeuren. Misschien geeft dat me ook weer meer inspiratie om te schrijven.

Voor nu kan ik alleen maar zeggen dat ik beloof dat ik zo snel mogelijk weer terug ben. Want ik moet onder andere ook nog van alles vertellen over mijn fantastische trip naar Londen!

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts