Blog

Even Een Update Tussendoor

Het is al weer even geleden dat ik hier schreef. Op één of andere manier komt het er gewoon niet van en gun ik mezelf de laatste maanden de tijd niet om gewoon even te gaan zitten en te beginnen.

Nu ik vakantie heb hoop ik daar weer een klein beetje verandering in te brengen en een soort van ritme te pakken te krijgen waardoor ik ook als ik weer aan het werk ben kan blijven schrijven.
Ook ben ik ondertussen weer begonnen met het verder vertalen van mijn Engelse posts naar het Nederlands. Het werk is nog lang niet gedaan en ik moet nog veel artikelen vertalen maar het begin is weer gemaakt.

Het is wel grappig om al die oude posts te lezen, vooral diegene waarin ook over het lekkere eten schrijf in verschillende steden. Niet perse omdat het over eten gaat maar wel omdat ik toen nog vlees at en ik het toen nog  “heerlijk” vond. Hilarisch want nu moet ik er niet meer aan denken. Ik weet niet eens meer hoe het meeste vlees smaakte zo lang is het geleden (en ik mis het ook absoluut niet), sterker nog ik denk dat ik er zelfs ziek van zou worden als ik het nu zou proberen. Gewoon omdat mijn lichaam het niet meer gewend is. Maar goed, het ging hier niet over vlees toch ;).

Binnenkort vertrek ik weer even terug naar Londen en ik kan niet wachten. Hoe vaak ik ook daar kom, er is altijd wel iets nieuws te doen en te ontdekken. Ook nu heb ik plannen genoeg voor nieuwe dingen en waarschijnlijk tijd te kort om het allemaal te doen. Ach, dat geeft me in ieder geval reden genoeg om nog vaker terug te gaan.

Tot zover deze update Dus op naar een nieuw blog ritme en een hoop leuke reizen!

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts