Inspirerend

Londen Marathon 2014

Eén van de dingen waar ik erg in geloof is iets doen voor anderen. Eén manier om iets voor een ander te doen is door het steunen van goede doelen. Of je dat nu doet door het doneren van geld, of door zelf actie te ondernemen door je tijd en energie ergens in te steken om zo aandacht te vragen voor een doel en/of geld op te halen door sponsors te zoeken, het helpt. Ik zal dan ook altijd een vriend steunen die zich inzet om iets goeds te doen.

Eén van die vrienden is Maayan. Maayan en ik zijn al meer dan 10 jaar vriendinnen (de tijd vliegt als het gezellig is!). Aanstaande zondag zal ze de Londen Marathon rennen. Op zichzelf al een hele prestatie (ik ben echt geen hardloper) maar door mee te doen probeert ze geld in te zamelen voor een Brits goed doel; The Prince’s Trust.

Hieronder vind je een brief van Maayan waarin ze uitlegt wat de Londen Marathon voor betekend en een link naar haar just giving site waar je haar kunt sponsoren. En als je niets kunt doneren (wat heel goed te begrijpen is in deze tijd) dan kun je altijd nog op een andere manier helpen, bijvoorbeeld door deze site te delen op je social media zodat anderen ook kunnen lezen over haar poging.

Beste vrienden en mede-renners,

Aanstaande zondag, 13 April zal ik meerennen in de marathon van Londen en ik wil graag om je hulp vragen.

Met een paar kortere races al uitgerend, zal de Londen Marathon mijn tweede poging zijn om 26.2 mijl te rennen en ik ben erg blij dat ik die zal rennen op bekender terrein.

Net als veel andere grote races is de Londen Marathon erg populair en zijn er meer inschrijvingen om mee te kunnen doen dan plaatsen.

Ik heb het geluk gehad dat ik een plaats in de marathon heb kunnen bemachtigen via The Prince’s Trust en als tegen prestatie ga ik proberen £3,000 voor hen in te zamelen. The Prince’s Trust is een Brits goed doel dat praktische en educationele ondersteuning aan jongeren biedt om hen te helpen hun leven weer op de rails te krijgen.

Ik zou erg dankbaar zijn voor elke steun die je zou kunnen geven. Donaties kunnen gedaan worden via mijn site op justgiving.com en het is erg gemakkelijk, snel en veilig.

Hartelijk dank voor je steun en hou me in de gaten zondag als je in Londen bent of als je de marathon op TV bekijkt!

 

Maayan

Maayan is erg dankbaar voor je hulp, op welke manier je ook zou kunnen helpen. En ook namens mij erg bedankt voor het lezen en je hulp!

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts