Random

Zelfportret; Birthday Girl

Normaal gesproken sta ik liever hobbymatig achter de camera dan ervoor. En portretten zijn meestal ook niet de dingen die ik fotografeer. Ik ga meer voor macro’s en natuur (en natuurlijk zo leuk mogelijk mijn reizen vastleggen). Maar Bonnie van A Compass Rose heeft elke week een “zelfportret zaterdag” en het is erg leuk om elke keer haar fantastische portretten te zien. Daarnaast is het ook een link up om andere bloggers te ontdekken.

Omdat ik vorige week eindelijk mijn nieuwe vintage jurk aan kon (speciaal bewaard voor mijn verjaardag) en het weer best redelijk was heb ik toch maar eens besloten om voor de camera te gaan staan. En hier is het resultaat. De wind heeft mijn haar een beetje verwaaid maar ach, dat mag de pret niet drukken.

Self Portrait

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts