Gezond, Mindstyle.

Yoga: Terug Naar Mezelf

Yoga

Het is al weer een week geleden dat ik voor de laatste keer een post online zette. Helaas zou ik willen dat ik een super geweldig excuus hiervoor had, maar dat is er niet. De enige reden waarom ik niet vaker gepost heb is omdat ik het ongelooflijk druk gehad heb. ‘s Morgens om 7 uur langs mijn bedje om mijn dagelijkse dingen te doen en dan weer om half twaalf ‘s avonds thuis te komen, rijp voor mijn bedje om het de volgende dag weer allemaal op nieuw te doen.

Jammer genoeg ben ik door de drukte ook een beetje mezelf “kwijt” geraakt. Nou ja niet echt kwijt natuurlijk maar de innerlijke rust was ver te zoeken. Ik had zelfs geen tijd voor yoga of mediteren. Voor mij is dat niet alleen lekkere ontspanning maar op die momenten keer ik ook vaak terug naar mezelf, naar mijn innerlijke ik en vind ik de rust die ik nodig heb. Het is dus tijd om terug naar mezelf te gaan. Gewoon die tijd maken om te mediteren en om even een paar yoga oefeningen te doen. Lekker relaxen en mijn koppie leegmaken, dat heb ik nodig.

Ik moet zeggen, nu ik de laatste twee dagen wél die ontspanning heb kunnen pakken ik me meteen een stuk beter voel. Grappig toch hoe dat werkt, maar ook wel weer een bevestiging dat ons drukke “always on the go” leven niet echt bevorderlijk is voor de innerlijke mens.

Mijn doel is nu dus ook om toch even die tijd vrij te maken om weer even te aarden. Het zal best lastig worden aangezien mijn dagen nog net zo gevuld zijn als de afgelopen week (weken zelfs) maar die tijd moet en zal er komen. Ik heb het gewoon zo ontzettend nódig.

Wat doen jullie om weer even tot jezelf te komen en te relaxen?

Image courtesy of Arztsamui / FreeDigitalPhotos.net

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts