Reizen, Terugblik Donderdag

Terugblik Donderdag; Londen Zoo

Owl

Voor de terugblik donderdag van deze week heb ik een foto van een uil. Het is één van mijn favoriete foto’s die ik gemaakt heb in de Londen Zoo. Ik had zeker niet verwacht dat in het hart van een wereldstad als Londen een grote dierentuin zou liggen.

Het is niet alleen groot (en best mooi) maar het is onderdeel van ZSL (Zoological Society of London) een organisatie die er op gericht is om dieren en hun natuurlijke leefomgeving te beschermen en te behouden, niet alleen door middel van de Londen Zoo maar ook door hun projecten in meer dan 50 landen wereldwijd. Een goede zaak dus, want helaas staan er veel dieren op de lijst om uit te sterven of om hun leefomgeving te verliezen.

Maar goed, de uil dus. Zoals je ziet dwaal ik behoorlijk af door deze foto en is het dus zeker een goede toevoeging voor terugblik donderdag. En mocht je eens in Londen zijn, bezoek dan zeker de dierentuin. Daar kun je deze knappert ook vinden en op allerlei manieren bijdragen aan ZSL. Waaronder het adopteren van een dier, of wat dacht je van een dagje dierenverzorger achter de schermen!

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts