Random, Reizen, Terugblik Donderdag

Terugblik Donderdag; New York City

Het is weer terugblik donderdag, en deze keer een foto van New York City in 2010. Ik zit bij een fontein aan de overkant van Radio City Music Hall (naar alle mooie lichtjes te staren, denk ik). Oh wat zou ik graag weer terug gaan.

Sitting at a New York City Fountain

Vorige Post Volgende Post

3 Comments

 • Reply jocelina januari 24, 2014 at 7:45 am

  Ik ben momenteel bezig met mijn trip naar NY te plannen dus ik zie dit als een mooi teken! Laatste (en eerste keer) was in 2011 en ik vond het geweldig! NY is echt een stad dat leeft en je voelt echt dat anything is possible.

 • Reply Sas januari 25, 2014 at 3:23 pm

  Mooie foto!

 • Reply De Dotties januari 26, 2014 at 12:36 am

  Zelf zou ik ook wel eens heel graag een keer naar New York gaan!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Gerelateerde Posts