Blog, Updates

Mijlpaal, Meer Dan 1000 Views

1000 views

Voor veel blogger is dit maar een klein stapje op een hele lange weg, maar voor mij voelt het alsof ik een grote sprong heb gemaakt in blogger land. Ik weet wel dat het eigenlijk helemaal niet om de nummers gaat, maar laten we eerlijk zien, bijna iedere blogger is wel bezig met nummers op welke manier dan ook. Of het nu om je views gaat, je Bloglovin’ volgers of je Facebook likes we houden nu eenmaal van nummers.

She-Travels heeft sinds ik actief begon met het promoten van mijn blog in november 2013 al meer dan 1000 views gehad. Dat is meer dan ik ooit verwacht had in een relatief korte tijd en ik ben hier dan ook erg blij mee! Ik denk dat de beste stap die ik de afgelopen maanden gemaakt heb toch wel het overstappen op een tweetalige blog is geweest. Ik zag aan mijn bezoekers vóór ik tweetalig ging schrijven dat de meerderheid uit Nederland kwam, maar ik vergat even dat het niet voor iedereen zo makkelijk is om de Engelse taal te volgen.

Tweetalig/Bilingual

Na het toevoegen van een Nederlandse vertaling van mijn posts zag ik mijn bezoekersaantal weer stijgen en ook de reacties werden plotseling meer. Als ik nu kijk naar mijn bezoekers per land komen ze van over de hele wereld maar de meesten komen toch echt uit Nederland.

World Stats

Langs deze weg wil ik dan ook iedereen bedankten die mijn site volgen, lezen, (regelmatig) bezoeken en/of een berichtje achterlaten. Ik probeer altijd iedereen terug te bezoeken en ook hier een antwoord op je berichtje terug te geven. Op deze manier kom ik ook weer een heleboel leuke blogs tegen. Dus iedereen, BEDANKT, op naar de volgende 1000!

Vorige Post Volgende Post

2 Comments

 • Reply robin sue januari 16, 2014 at 10:52 am

  gefeliciteerd! het is altijd leuk om te zien dat je blog gelezen en gewaardeerd wordt 🙂

 • Reply Femke januari 16, 2014 at 8:38 pm

  Gefeliciteerd 😀 Ik hoop dat je nog heel lang heel veel plezier in bloggen houdt!

  Ook bedankt voor je enorm leuke reactie op mijn blog, lief 🙂

  liefs,
  Femke

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Gerelateerde Posts