Inspirerend, Mindstyle., Reflectie

Wat Vertel Jij Jezelf?

Ik hou wel van een goede inspirerende quote en toen ik deze zag wilde ik die graag met jullie delen.

What You Tell Yourself

Ik denk echt dat je uiteindelijk gaat geloven wat jij jezelf verteld. Wanneer je jezelf steeds iets negatiefs verteld, zul je het op een gegeven moment ook gaan geloven (bijvoorbeeld dat je niet mooi genoeg of slim genoeg bent) en zal het je langzaam afbreken (in de zin van dat je een negatief zelfbeeld zult krijgen).

Maar wat als we het nu eens omdraaien en jezelf gaat vertellen dat je mooi/slim/grappig/lief genoeg bent. Zal je je dan ook niet zo gaan voelen? Ik denk dat we allemaal mooi, slim, grappig en lief genoeg zijn! Als je jezelf dat steeds verteld zal je je beter voelen, je zelfbeeld en eigenwaarde zullen groeien en je zult je goed voelen over jezelf. En iedereen zou zich goed moeten voelen over zichzelf.

Jij bent mooi genoeg, grappig genoeg en slim genoeg. Wij zijn goddelijk! Het goddelijk zit in ons allemaal dus sta rechtop en voel jezelf zo. Ik vind je geweldig en fantastisch en je bent wel goed genoeg (ook al vertel je jezelf misschien van niet!) en laat iemand anders jou nooit iets anders vertellen.

Wat vertel jij jezelf? Breek jezelf niet af, maar creëer een positief zelfbeeld!

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts