Blog, Updates

She Travels Tweetalig!

Tweetalig Cloud Hoera! Eindelijk is het dan zover, het heeft hier en daar nog wat werk nodig, en ik moet ook nog flink wat oude posts vertalen maar She Travels is nu tweetalig. Dus als je liever in het Nederlands leest, kan dat nu ook. Hoe leuk is dat?!

Natuurlijk is er een rede waarom ik tweetalig ben gegaan. Ik merkte in mijn omgeving dat mensen het lezen in het Engels lastig vonden maar eigenlijk wel graag wilde weten waar het nou precies over ging. En omdat ik ook veel familie en vrienden in het buitenland heb die dan dus weer niets van Nederlands begrijpen en ook graag willen weten waar ik over schrijf zat er niet veel anders op.

Er is zelfs een optie om de Nederlandstalige site te volgen op Bloglovin’ zodat je de nieuwe updates meteen in het Nederlands te zien krijgt. En mocht je per ongeluk toch op de Engelse variant terecht komen dan kun je gewoon met 1 klik terug naar de Nederlandse versie door op de Nederlandse vlag te klikken.

Helaas zijn er ook nog een paar dingen die nog niet helemaal lekker lopen. En waar ik zelf nog niet zo heel veel aan kan doen. De gerelateerde posts onder elke post linken nog terug naar de Engelse vertaling, maar de ontwikkelaar van de plugin is er mee bezig om het straks ook mogelijk te maken om alleen Nederlandse artikelen te linken onder in het Nederlands geschreven posts.

En dan is er ook nog iets anders wat mij ontzettend stoort. Zoals je rechts kunt zien is er een kopje “Recente Reacties”, maar is die nog leeg. Op de pagina van elke afzonderlijke post en op alle pagina’s in het Engels werkt dit wel normaal en zie je de laatste reacties, maar op de hoofdpagina in het Nederlands nog niet. Ik ben al bezig met de ontwikkelaars van de plugin voor meerdere talen om dit op te lossen maar tot nu toe is alles wat we geprobeerd hebben nog mislukt.

Ik denk dat het straks wel goed komt als ik ook reacties krijg die op de Nederlandse posts zijn geschreven maar nu is het nog zo’n kaal vlak, en daar kan ik niet zo goed tegen (dat zal de perfectionist in mijn wel zijn)

Maar goed, als dat alles is dan is dat nog niet het einde van de wereld. Wat lees jij het liefst, Nederlands of Engels?

Vorige Post Volgende Post

2 Comments

 • Reply Sara december 29, 2013 at 1:49 pm

  Gefeliciteerd, hopen dat de laatste dingetjes snel verholpen worden, maar ik vind het idee heel handig! (:

  • Reply Chantal december 29, 2013 at 2:00 pm

   Dank je! Maar dat gaat vast goed komen want ik zie jouw reactie nu op de voorpagina!!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Gerelateerde Posts