Random, Reizen, Terugblik Donderdag

Terugblik Donderdag; Londen

Mijn reis naar Londen komt steeds dichter bij en ik heb er echt zin in. Niet alleen omdat ik naar een concert van mijn favoriete band ga, maar nog het meest omdat ik weer in Londen zal zijn en mijn vrienden weer zal zien.

Ik hou van Londen, het is mijn home away from home en het voelt altijd zo goed om daar te zijn. Het is 10 jaar geleden dat ik er rond de kersttijd was en ik kijk er zo naar uit om de stad helemaal in kerst sfeer te zien. Misschien kan ik zelfs nog wat inkopen doen voor de feestdagen.

Terwijl ik met mijn gedachten al in Londen zat bladerde ik op mijn gemak door mijn foto’s heen. Gewoon voor de herinnering van al die mooie momenten. Toen zag ik deze foto van mij en één van mijn vriendinnen in de rij voor het concert van diezelfde band in 2011

Queueing Up

Ik heb veel goede herinneringen aan die specifieke reis. Ik heb veel meer van Londen gezien toen dan de gewone toeristen plekjes, en hoewel ik nu maar 48 uur in de stad ben hoop ik dat ik nog meer plekjes buit het toeristengebied kan ontdekken.

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts