Blog

Fijne Feestdagen

Fijne Feestdagen Het is weer zover, het einde van het jaar is bijna hier en vlak voor we over gaan naar het volgende jaar gooien we er nog een feestje tegenaan; Kerstmis. We worden er al maanden van te voren mee geconfronteerd en elk jaar weer lijkt het of alles mooier, beter en duurder moet.

Voor mij is kerst vooral een familie feest. Een tijd waar ik heerlijk met mijn familie om de tafel kan zitten om te kletsen, bordspelletjes te spelen en te eten. Gelukkig doen mijn geliefden niet mee aan mooier, beter en duurder en doen we gewoon op onze manier aan kerst; doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, en houden we vooral van gezellig.

Hoe je ook kerst viert, ik wil jullie vooral hele fijne feestdagen wensen!

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts