Blog, Random, Reflectie

Een Terugblik op 2013

twintigdertien

Echt origineel is het natuurlijk niet, zo’n post schrijven. Iedereen doet het en je hebt er vast al 100 gelezen voordat je hier aan begon. Maar ik ga het toch doen; een terugblik op 2013.

2013 was voor mij het jaar dat ik 30 werd, ja echt, DERTIG. Eigenlijk vond ik het helemaal niet zo erg, het is maar een getal en je bent zo oud als je je voelt (lekker cliché). Mijn verjaardag heb ik niet groots gevierd, daar ben ik niet zo van, maar gewoon gezellig met vrienden en familie, daar kan ik dan wel weer echt van genieten.

Een aantal van mijn collega’s hebben het kantoor versierd met vlaggen met foto’s van mij erop. Heel erg leuk en ik voelde me echt jarig.

In Mei heb ik met Noëlla een week lang door Schotland gereisd. Eerst met de boot naar Newcastle en vandaar uit door naar Schotland. We hebben veel gezien en wat is Schotland mooi, de natuur is fantastisch en de mensen zijn er heel vriendelijk. Een hele mooie reis die ik zeker niet had willen missen.

Noella and I

Vlak daarna is mijn zusje getrouwd. Mijn schoonbroer en ik kunnen het goed met elkaar vinden en ik ben erg trots op allebei. Ik vind het ook een hele eer dat ik mijn zusje haar getuige mocht zijn. Het was een fantastische dag waar iedereen hele mooie herinneringen aan heeft.

Sister and I at her wedding

Daarna was het rustig. Nou ja rustig, ik heb erg veel gewerkt, want in oktober stond er een andere vakantie voor de deur. Mijn grote backpack reis door Europa met mijn nicht Sarah uit Nieuw Zeeland. We hadden elkaar nog nooit “in het echt” gezien, maar natuurlijk wel op Skype. De reis die we samen maakte was geweldig, we zijn op zo veel plekken geweest en hebben zo veel dingen gedaan en gezien. We kunnen het samen goed vinden en deze reis zal altijd speciaal blijven. Nu is het voor mij tijd om eens richting Nieuw Zeeland te vertrekken (en daar wordt aan gewerkt).

Sarah and I in Paris

Op de valreep kon ik in december dit jaar nog terug naar Londen om mijn vrienden te bezoeken en een concert bij te wonen van mijn favoriete band. Het was wel even snel heen en weer maar het was goed om iedereen weer te zien en weer even in mijn “home away from home” te zijn.

Helaas was het dit jaar niet alleen maar leuk en gezellig. Begin dit jaar ben ik ook nog ziek geweest, 7 hele weken lang. Helaas hoort dat bij chronisch ziek zijn maar van zoveel weken niets kunnen wordt niemand vrolijk. Ook zijn er een aantal slecht nieuws berichten geweest, waar ik hier niet verder over wil uitweiden. En als een donderslag bij heldere hemel werd één van mijn paarden ernstig ziek, maar gelukkig gaat het wat beter met hem nu.

Dribbel in the snow

Als ik de balans op maak is 2013 echt een fantastisch jaar geweest. Ik heb veel tijd door kunnen brengen met de mensen waar ik van hou en ook heb ik veel tijd aan mijn andere liefde kunnen besteden; reizen.

Ik ben van plan om van 2014 weer een geweldig jaar te maken. Wat het me precies gaat brengen op reis gebied weet ik nog niet, maar ik zie wel weer waar ik terecht kom. Verder wil ik (nog) meer tijd besteden aan yoga, nog gezonder eten en koken en gewoon heerlijk genieten.

Ik wens jullie het allerbeste voor 2014! Dat het maar een fantastisch jaar mag worden met veel gezelligheid, liefde en geluk.

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts