Backpacken in Europa

Weer Thuis

Je zou bijna denken dat Sarah en ik verloren waren gelopen ergens tussen Salzburg en thuis omdat ik niet echt geblogd heb, maar gelukkig is dat niet waar. We wilden nog zoveel dingen doen en zien dat bloggen niet echt boven aan ons lijstje stond.

We kwamen op 25 Oktober weer in Nederland aan, wat ons nog een paar dagen gaf om te relaxen voordat ik weer aan het werk ga en Sarah weer terug naar huis vliegt.
Onze laatste paar dagen samen bestonden vooral uit lekker uit eten gaan en nog wat typisch Nederlandse snacks proberen zoals een broodje Hema rookworst.

Het leven na ons avontuur is een beetje hectisch voor me, nog een reden waarom ik niets geschreven heb sinds ik weer thuis ben. Ik moest zoveel inhalen in het dagelijks leven en op mijn werk!
Ik ben van plan om binnenkort meer posts toe te voegen over alle steden die we bezocht hebben en onze avonturen daar. En ik moet nog door zoveel foto’s filteren om daarbij te plaatsen, dus daar gaat nog wel wat werk in zitten.

Dus maak je geen zorgen, Sarah en ik zijn veilig thuis gekomen en we hebben het fantastisch gehad tijdens onze reis door Europa. Ondertussen ben ik zelfs mijn volgende (korte) reis al weer aan het plannen, naar Londen, mijn tweede thuis.

Sunset in Venice, Rialto Bridge

Sunset in Venice, view from Rialto Bridge

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts