Blog, Updates

Roze Is Het Nieuwe Groen

Je moet misschien wel een paar keer knipperen nu je deze site geopend hebt, want het is wel erg roze! Ik dacht dat de site een nieuwe look nodig had en dit is het geworden. Nu de dagen korter worden en de donkere dagen voor kerst weer in aantocht zijn, leek het me wel leuk om er wat kleur in te gooien.

Roze

Meestal is roze niet zo mijn kleur, maar na wat rotzooien met kleurenschema’s zag ik een paar fel roze rozen op een stuk stof wat ik bij mijn naaimachine heb liggen en ik vond het eigenlijk wel een mooie kleur. Eerst wilde ik het combineren met een bepaalde tint blauw, maar het was niet zo mooi als ik voor ogen had.

Toen zag ik deze achtergrond en werd het geel. Het is wel erg fel en een beetje een aparte combinatie en ik moest er zelf ook wel aan wennen. Maar ik heb er nu al een paar dagen naar zitten staren en ik vind het steeds leuker. Eigenlijk moet ik zelfs glimlachen als ik het zie. En je kunt nooit genoeg lachen dus is het goedgekeurd. Het past wel bij mijn hippie leven, het doet me ook denken aan mijn flower power dagen toen ik nog studeerde…oh mijn jongere jaren 😉

Ik hoop dat jullie het ook allemaal mooi vinden. Ik kan niet wachten tot ik hoor wat jullie er van vinden. En hoe hard ik ook geprobeerd heb om alles goed te coderen, er zullen vast wel dingen zijn die nog niet helemaal goed gelukt zijn. Mocht je dus zoiets tegen komen, laat het me dan vooral weten, ik zou het erg op prijs stellen.

Onzichtbare Veranderingen

Er zijn ook wat veranderingen die je niet kunt zien. Een tijdje geleden schreef ik over het wisselen van webhost en het overplaatsen van mijn domeinen naar een ander bedrijf. Toen ik die post schreef was ik stiekem al bezig met het hele proces. Het verhuizen van webhost is ook gelukt, ondanks dat ik er tegen op zag, er waren namelijk nogal wat negatieve ervaringen van andere mensen met dit bedrijf en je account willen sluiten. Maar het is allemaal zonder moeilijkheden gegaan.

Dus hier zijn we dan, helemaal fris en fruitig met een nieuwe look en een nieuwe host. Volgens mij gaat er een verander “virus” rond op het moment want ik zie iedereen hun design veranderen (en ze zijn allemaal zo mooi!). Het is misschien nog niet allemaal perfect maar onthoud;

“The journey of a thousand leagues begins with a single step.” – Lao Tzu

Bronnen

Colours Used Omdat ik vind dat je credits moet geven aan de juiste personen vermeld ik hier mijn bronnen. De achtergrond komt van PixelsAndIceCream, de gebruikte lettertypes zijn Polo, Underwood Champion, Julee and The Skinny. Links vindt je mijn kleurenschema, mijn social media icoontjes zijn gemaakt door Pixeden en het papieren vliegtuig in mijn logo is door mezelf getekend (nadat ik een tijdje naar een aantal tekeningen van papieren vliegtuigjes gestaard te hebben, viel het tekenen eigenlijk best mee..)

Dus wat vinden jullie ervan?!

 

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts