Blog, Inspirerend

De Rit Om Kanker Te Overwinnen Deel 2

Ik schreef al eens eerder over The Ride to Conquer Cancer, maar ik wil er nog eens over schrijven omdat ik het een belangrijk onderwerp vind. Op 16 en 17 November 2013 zal deze rit in Auckland, Nieuw Zeeland plaatsvinden. Het is een 2-daagse fiets rit waarbij fietsers meer dan 200 kilometer zullen fietsen. De rit is bedoeld om geld in te zamelen om baanbrekend kanker onderzoek te kunnen doen in het Auckland Cancer Society Research Centre, ACSRC. Het ACSRC is één van de beste onderzoeks instituten ter wereld als het gaat om het ontwikkelen van kanker medicijnen. Het geld wat met deze rit opgehaald gaat worden gaat dus goed terecht komen.

Waarom is deze rit aan de andere kant van de wereld zo belangrijk voor mij?

Zoals de meeste mensen heb ik op één of andere manier ook te maken gekregen met deze verschrikkelijke ziekte. Mensen in mijn directe omgeving hebben, zowel in het heden als verleden, de diagnose kanker gehad. Ik ben er van overtuigd dat kanker onderzoek, waar ook ter wereld, een heel groot verschil kan maken voor iedereen met deze verschrikkelijke diagnose.
Wanneer er een doorbraak in onderzoek is, zal iedereen met deze ziekte daar van kunnen profiteren. Dus hoe kun je zo’n onderzoek dan niet steunen? Kanker kent geen grenzen en stopt niet aan de rand van je belevingswereld.

Maar waarom dan juist deze rit? Omdat Sarah (ja mijn nicht waar ik net mee door Europa heb gereisd) deze rit over een paar weken mee zal rijden. Op deze manier wil ik haar zoveel mogelijk steunen. Het verplichte doel om aan deze rit mee te mogen doen is het binnenhalen van 2,500 NZD. Wat eigenlijk betekend dat ze niet eens mag starten als ze dat bedrag niet bij elkaar gesponsord krijgt. Ze is zelf zo toegewijd om deze rit te rijden dat ze het missende bedrag zelf zal bijleggen als ze het niet allemaal bij elkaar gespaard krijgt. Iedereen kan helpen met deze rit via haar campagne pagina.

Haar inspiratie om deze rit uit te rijden is Sarah’s zus Kelly. Kelly overleed 16 jaar geleden aan deze verschrikkelijke ziekte. Dus om Kelly te herdenken zal Sarah zich helemaal geven en deze rit van meer dan 200 kilometer uitfietsen om geld in te zamelen voor kanker onderzoek.

Ik wil haar zoveel mogelijk helpen, niet alleen door zelf via haar campagne pagina te sponsoren maar ook door zo veel mogelijk mensen te laten weten over deze rit. Misschien dat ik op deze manier nog meer mensen bereik die deze rit willen sponsoren. Elk klein bedrag helpt, en elke euro is er één. Als je dit leest en je wilt graag helpen, sponsor dan met welk bedrag je ook zou kunnen missen of deel dit bericht zodat meer mensen er van horen. Hopelijk kunnen we samen Sarah naar haar doel van 2,500 NZD toe helpen.

Je hoeft niet in Nieuw Zeeland te wonen om te kunnen sponsoren. Sponsoring is mogelijk van over de hele wereld. Gebruik de knop onder dit artikel om te delen, link naar deze post of naar Sarah’s Campagne Pagina en laat het geld rollen voor kanker onderzoek!

Sarah ik en trots op je omdat je dit doet en ik zal voor je juichen op 16 en 17 November. Je kunt het!! Sarah preparing for the Ride To Conquer Cancer

Vorige Post Volgende Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde Posts